Quick Response Alarm

Quick Response Alarm A/S samarbejder med en række taxiselskaber om at skabe det hurtigste værn mod indbrud, bl.a. ved at lade taxier reagere på alarmopkald. Hvordan det hele fungerer, har vi illustreret i en lille film på vores forside.

Eksperter inden for sikring, taxi og teknologi
Quick Response Alarm A/S er grundlagt af erfarne, danske virksomheder, hver med deres ekspertise inden for sikring, taxikørsel og trafiksystemer. Virksomheder bag Quick Alarm Response A/S er:

Finn Frogne A/S. Finn Frogne A/S er en danskejet virksomhed, der med næsten 40 års erfaring er en af verdens førende udviklere af intelligente trafiksystemer (ITS). Frognes flådestyringssystemer optimerer effektivitet og lønsomhed inden for taxidrift, bus- og kurertransport, handikapbefordring samt hos udrykningstjenester.

Dantaxi. Dantaxi er Danmarks største landsdækkende taxiselskab. Dantaxi opstod i 2008, hvor Codan Taxi og Taxamotor slog sig sammen i et nyt stærkt selskab med 660 taxier. Codan Taxi blev grundlagt for mere end 50 år siden og har, som Taxamotor, mange års erfaring med taxikørsel overalt i Danmark. I Dantaxi gør de to selskaber god brug af deres fælles erfaring til at yde miljøvenlig og behagelig taxikørsel. I dag er Dantaxi Danmarks eneste landsdækende taxiselskab med ca. 1100 vogne på gaden.

CC:Networks. CC:Networks er en af markedets stærke spillere i spændingsfeltet mellem tele- og datakommunikation og el og kan med deres mange års erfaring, leve op til den sikkerhed, stabilitet og strenge krav der stilles til integration i danske virksomheder.